vineri, 29 februarie 2008

EMO?




Ia uite ce am gasit zilele astea pe site-ul: http://www.emo-kids.ro/
Aici ne lamuresc astia ce vrea EMO sa insemne.Sa vedem:


"
Termenul de “emo” vine de la "emotional" care ne poate duce, eventual, cu gandul la acele persoane ceva mai sensibile, afective, si usor de impresionat.
Emo” este, de fapt, starea pe care persoana ce se considera astfel o are datorita unor deceptii peste care nu a putut trece (in cazul unora) sau datorita simplului fapt ca “filmul a fost prea frumos pentru a se termina astfel” sau a unor versuri “ce deprima” (in cazul altora).
Cert este ca aceasta stare nu apare doar de dragul de a fi “emo” ci, dupa cum au demonstrat si unii specialisti in domeniul psihologiei, de pe urma unor traume ce au modificat modul de a gandi, de a actiona.
Cum se identifica un emo-kid?De multe ori aceste persoane au tendita sa se urasca, sa se considere inferioare celorlaltor persoane, sa fie extrem de aspre cu ele insele, toate acestea, culminand, uneori, cu tentative de sinucidere.
Acesta stare se manifesta in perioada adolescentei, sau perioada critica, asa cum o denumesc specialistii, cand tinerii, incercand sa se regaseasca, au sansa sa se simta frustrati.
O alta definitie spune ca emo kid-u` e o mixtura intre un goth kid, un rock kid si un punk kid.
Acest individ poate fi recunoscut dupa ochii puternic conturati, coafurile rasta, parul relativ lung sau ciufulit, de culoare neagra, sau, eventual, in combinatii cu unele culori “ce sar in ochi”.
Se evidentiaza si prin felul lui de a se imbraca, purtand tot felul de combinatii ciudate de haine pe care oamenii nu le poarta, in general si poarta o geanta lunga tip postas."
:)) asadar si prin urmare nu ma pot abtine din ras...super tare frate!!!in timp ce pe site-ul acesta curentul "emo" este luat ca pe o stare de spirit cei de pe Wikipedia il considera astfel: "Genul şi subcultura Emo au devenit ceva greu de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. Numeroşi pretinşi "cunoscători" citează scena D.C. hardcore/punk - şi mai specific formaţia Rites of Spring - ca fondatorii Emo, dar istoria arată că e pripit a se pune formarea unui gen pe seama unei anumite formaţii."Super! Cu asta sunt si eu de acord.In mare parte nu am nimic personal cu cei care pretind a fi emo sau cu felul in care se imbraca.Ce ma deranjeaza este felul- dupa parerea mea- stupid in care gandesc si deja incep sa ma satur sa ii vad din ce in ce mai mult atarnati de barele de la metrou cu o figura oarecum trista [ sad ] ,cu 100 de insigne ciudatele, cele mai multe cu Tokio Hotel [care tot cad], pierduti in lumea lor cruda si rea [cry],gandindu-se cum sa-si mai inceapa "scrisoarea de bun ramas", faza e ca...unii chiar arata ciudat mai ales baietii pt ca trebuie sa stay ceva timp sa te gandesti..."ma,e fata? nu ma, e baiat...ba e fata ma!hai mai fi atent, e baiat!"...huh ce viata nu au si astia...

joi, 28 februarie 2008

Iubirea-ce joc nebunesc al fizicului ce iti tulbura psihicul!






V-ati intrebat vreodata ce este defapt iubirea ???Iubirea-ce joc nebunesc al fizicului ce iti tulbura psihicul…Sa jucam carti si sa ne dam porunci, sa pierd si sa te sarut, sa pierzi si sa ma saruti.Sa astepti sa pierzi, sa te rogi, ca sa primesti acel gest tandru al iubirii. Oare oamenii rezista fara el? O viata intreaga? Oare exista cineva care nu l-a primit? Ma indoiesc…cu totii iubim in felul nostru…natura, animalele,anotimpurile, noaptea,muntele si marea si lista ar putea continua…Cred in iubire si cred ca m-am nascut ca sa iubesc….iubesc viatza, iubesc razele de soare, iubesc sa privesc pierduta valurile marii, iubesc sa privesc frunzele tremurande ale copacilor de pe crestele muntilor, iubesc suisurile si coborasurile vietii, iubesc sa plutesc cu capul in nori si sa risc, IUBESC SA TRAIESC. Toti iubim si toti suntem iubiti intr-un anumit moment al vietii. Astfel, vietile noastre graviteaza in jurul iubirii, ca luna in jurul coloratului pamant, tanjind la albastrul vag si chimic din departare…



miercuri, 27 februarie 2008

The song of spring




Anul acesta primavara si-a facut aparitia mai devreme asa ca si eu mi-am permis sa vorbesc despre asta inainte de 1 Martie! Ghioceii sunt de mult la toate colturile, temperaturile cresc, iar parcurile sunt pline.Cum sa nu te bine-dispuna o vreme asa de calduta? "Rasfoind" site-ul www.deviantart.com am dat de niste poze in care primavara isi face simtita prezenta:

Un nou inceput

Asa cum spune si titlul acesta e un inceput de blog.Nu am de gand sa-mi enumar motivele pentru care l-am inceput sau sa dezvalui inca de pe acum ce va contine...Tot ce vreau sa zic este ca acest blog este sub motto-ul: "Think Pink and do everything".